Boho trouwjurk

De nieuwste trend van de afgelopen tijd: de boho trouwjurk! Als jij graag wilt trouwen op het strand, dan is een boho trouwjurk de jurk voor jou. De bohemian bruidsjurk is vaak gemaakt van lichte stoffen en valt soepel om jouw lijf heen. Het lijfje van de bruidsjurk is vaak wat strakker met een wijdere rok. Ook mag kant niet ontbreken bij deze trouwjurken. Tegenwoordig zie je veel soepelvallende boho trouwjurken met lange mouwen van kant, waardoor deze helemaal doorschijnend zijn. Een prachtig stijl op een mooie zomerse strandbruiloft. Ga jij voor een boho trouwjurk? Je kunt daarbij ook kiezen voor een korte trouwjurk. We hebben zoveel moois in onze bruidsmodewinkel, kom het snel bekijken!

Persoonlijk en eerlijk advies

Bruidsmode Haarlem beschikt over vele prachtige soepelvallende boho trouwjurken in verschillende prijsklassen. Eigenaresse Pascale van Beek geeft jou graag persoonlijk en eerlijk advies bij het vinden van jouw droomjurk. Tijdens jouw zoektocht in haar kleinschalige bruidswinkel geeft zij jou de aandacht die je nodig hebt. Heb jij na het passen van verschillende trouwjurken jouw boho trouwjurk gevonden? Dan kijkt ze samen met jou naar schoenen, slepen, lingerie, sieraden etc. om zo jouw look helemaal compleet te maken. Alles om te zorgen dat jij op jouw trouwdag staat te stralen in jouw boho bruidsjurk.

Kies voor Bruidsmode Haarlem

Naast een persoonlijk en eerlijk advies zijn er nog meer punten waarom je bij Bruidsmode Haarlem jouw boho trouwjurk zou moeten kopen. Je leest ze hieronder:

  • Pascale houdt van een persoonlijke en eerlijke benadering.
  • Bruidsmode Haarlem is een kleinschalige bruidsmodezaak met veel aandacht voor jouw wensen.
  • Je kunt kiezen uit meer dan 200 trouwjurken.
  • Ook voor plus-size trouwjurken kun je bij ons terecht
  • We hebben een eigen atelier, zodat jij ook allerlei aanpassingen aan jouw boho trouwjurk kunt doen.
  • Heb jij een eigen ontwerp trouwjurk voor ogen? Ook dit is mogelijk bij onze bruidswinkel in Haarlem.
  • Geen lange levertijden.
  • Heb je een kleiner budget? In onze outlet gedeelte vind je jurken tussen de € 500 en € 999,-.

Pascale zoekt graag samen met jou de perfecte boho trouwjurk uit.

Koop jouw soepvallende boho bruidsjurk bij Bruidsmode Haarlem

Wil jij trouwen in een boho bruidsjurk? En kun je niet wacht om er een te passen? Start jouw zoektocht bij Bruidsmode Haarlem en laat Pascale jou helpen bij het vinden van de jurk. Mocht je eerst meer informatie willen, neem gerust contact op via 023-5444615 of 06-28724101. Als je direct een pasafspraak wil maken, vul dan het contactformulier in op onze website. Dan neemt Pascale zo snel mogelijk contact met je op om een pasafspraak te maken en jouw boho trouwjurk te vinden. Ik verwelkom je graag in mijn bruidsmodewinkel in Haarlem.