Trouwjurken van Tres Chic

€999-1999
Dankzij de veelzijdigheid van het Nederlandse bruidsmode merk Tres Chic, zal een ieder haar ware droomjurk vinden binnen dit merk. Het merk beschikt over maar liefst zes collecties die ieder inspelen op een geheel andere stijl. Niet zo gek dus dat ze al meer dan vijf decennia lang een toonaangevend merk binnen de bruidsmode wereld zijn. Het merk is ondertussen al in 22 landen en bij meer dan 350 bruidsmodewinkels verkrijgbaar. 

Klassiek, romantisch, modern of fris, met een trouwjurk van Très Chic kun je alle kanten op!

Tres Chic – Collectie 23

Tres Chic – Miss Emely plus-size | collectie 23

Tres Chic – Made to Love | collectie 23

Tres Chic – Brinkman | collectie 23

Tres Chic – Collectie 21/22

Tres Chic – Miss Emely plus-size

Tres Chic – Pure

Tres Chic – Brinkman

Tres Chic – Jessie K

Op maat gemaakt

Liever een aangepaste of op maat gemaakte jurk? Bij Bruidsmode Haarlem kunnen we dat zeker realiseren! Wij beschikken over een eigen atelier waarin wij allerlei aanpassingen kunnen doen zodat jij kan stralen in een compleet naar wens gemaakte trouwjurk.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier een impressie van onze prachtige bruidjes of lees hun recensies!

Miss Emily plus-size

Een van de fijne details van Très Chic is dat ze er ook zijn voor de bruidjes met een maatje meer. De Miss Emily+ is een schitterende en exclusieve collectie met moderne, smaakvolle en klassieke trouwjurken. En dat speciaal voor de grotere maten.

Het uitgangspunt van deze collectie is de perfecte pasvorm voor iedereen. Hierdoor liggen de accenten op de sterke punten van een bruid en worden de minder sterke punten zoveel mogelijk afgezwakt. Er is gewerkt met prachtige kleuren zoals champagne en ivoor, diverse stoffen en veel fijne en minimalistische details. Voor de bruidsjurk van je dromen zit je met een bruidsjurk van Miss Emily+ helemaal goed!

Kom passen bij Bruidsmode Haarlem!

Kun jij ook niet langer wachten om jezelf in zo’n prachtige jurk van Très Chic te hijsen? Wacht niet langer en kom heerlijk en gezellig passen bij ons! Een afspraak maken kan via 06-28724101 of info@bruidsmodehaarlem.nl Het fijne aan onze winkel is dat deze prima te bereiken is met het openbaar vervoer. En kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Raaks. Ga jij binnenkort ook met een schitterende droomjurk van Très Chic naar huis?!