Enzoani

Voorzichtig stap je in één van onze trouwjurken van Enzoani het pashokje uit. Terwijl jouw ogen de spiegel ontmoeten, beginnen ze te stralen. Een brede glimlach tekent zich op jouw gezicht. Dan komen de tranen. De seconden tikken tergend langzaam voorbij terwijl je wacht op de reactie van de mensen om je heen. Wij van Bruidsmode Haarlem weten het zeker: jij hebt jouw droomjurk gevonden.

Enzoani Petal

Enzoani Blue

€1799- 2999

Enzoani Beautiful

 

Enzoani 2019/2020/2021

 

Trouwjurken van Enzoani

Romantisch en exclusief. Zo zijn de trouwjurken van Enzoani het beste samen te vatten. Geïnspireerd door Europese trouwtrends zet het merk zich in voor moderne en innovatieve modellen. Van aansluitende japons tot wijde prinsessenjurken: dit wordt een trouwerij die niet snel vergeten zal worden.

Blue by Enzoani

Kristallen knopen. Chantilly kant. Prachtige kralen. De trouwjurken van Blue by Enzoani spreken gegarandeerd tot de verbeelding. Deze modellen zijn verfijnd en worden gesierd met subtiele verfraaiingen. Daarnaast worden zaken, zoals: lage back-drops, binnen deze bijzondere lijn niet geschuwd. Want waarom zou jij jouw lichaam verstoppen? Op deze heugelijke dag mag jij je best wel een beetje sexy voelen!

Beautiful by Enzoani

De nieuwste collectie – Beautiful by Enzoani – werd in 2012 opgezet. Hierin vind je de trouwjurken die je van het merk gewend bent voor een lagere prijs. Qua kwaliteit hoef jij je echter geen zorgen te maken. Met deze lijn draag je eveneens een japon van de hoogste kwaliteit. Daarnaast geniet je van een perfecte combinatie tussen traditioneel en modern. Hiermee vind je gegarandeerd een droomjurk die bij jou past.

Prachtige bruidsmode bij Bruidsmode Haarlem

Bij Bruidsmode Haarlem is de keuze enorm. Van Enzoani tot Jessie K: wij hebben verschillende trouwjurken voor je in huis. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want wij leveren onze bruidsmode altijd voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het maakt niet uit naar welke maat jij op zoek bent: bij ons kun je altijd terecht. Ook als zwangere bruid. Ben je benieuwd naar de ervaringen van eerdere koppels? Lees dan snel hun recensies en zwijmel weg bij hun prachtige foto’s.

Maak vandaag nog een pasafspraak!

Vol energie tel je de maanden, dagen en seconden af. Je kunt niet wachten tot je met een trouwjurk van Enzoani naar het altaar loopt. Maar eerst moet je het juiste model nog vinden. Wordt het een japon van Blue of Beautiful by Enzoani? Of kies je toch voor een jurk van de overkoepelende collectie? Daar kom je maar op één manier achter: maak daarom nu een afspraak! Bel hiervoor naar 023-5444615 of stuur ons een e-mail. Sta jij binnenkort in één van onze Enzoani trouwjurken te stralen?