Bruidsjurk tweede huwelijk

Op zoek naar een bruidsjurk voor een tweede huwelijk? Bij Bruidsmode Haarlem verkopen wij prachtige tweede huwelijk bruidsjurken. In ons monumentale pand in Haarlem vind je de grootste collectie trouwjurken van merken als Blue by Enzoani, Beautiful by Enzoani, Pronovias White One, Modeca, Brinkman, Bianco Evento, Elisabeth Grace, Tres Chic Miss Emely plus-size en Jessie K.

Ideeën voor tweede huwelijk bruidsjurk

Lucky you, je mag weer op trouwjurken jacht! En het goede nieuws: er bestaat geen etiquette voor een tweede huwelijk. Maar om gelijkenissen te voorkomen, raden we je wel aan om naar jurken in een andere stijl of stof te kijken. In onze bruidswinkel in Haarlem krijg je dan ook de keuze uit een breed assortiment aan prachtige trouwjurken. Stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een witte of gekleurde trouwjurk, een simpele cocktailjurk of een uniek broekpak. Bij Bruidsmode Haarlem krijg jij exclusief de tijd en rust om jouw stijl te achterhalen.

Tweede huwelijk bruidsjurk

Over onze bruidswinkel

Eigenaresse Pascale is al jarenlang een ware expert op het gebied van bruidsmode voor een tweede huwelijk. Met haar moderne en deskundige kijk én ruimschoots aanwezige enthousiasme en passie, levert ze graag een bijdrage aan de belangrijkste dag uit jouw leven! Voor iedere bruid neemt ze graag de tijd om samen uit te vogelen wie jij nu bent, wat je mooi vindt en wat het beste bij jouw tweede huwelijk past.

Met meer dan 200 trouwjurken in de prijs van €499,- tot €2499,- kan een ieder bij ons terecht. Daarnaast vind je bij ons diverse accessoires, lingerie, schoenen, sieraden en meer!

De trouwjurk voor jouw tweede huwelijk vind je bij Bruidsmode Haarlem

We verdienen allemaal een second chance at love. Bruidsmode Haarlem helpt jou daarom graag bij het vinden van de perfecte bruidsjurk voor je tweede huwelijk. Bekijk alvast een deel van de collectie online of kom vrijblijvend bij ons passen in onze sfeervolle winkel in het oude centrum van Haarlem. Bel hiervoor bel naar 023-5444615 of stuur ons een e-mail. Wil jij op de mooiste dag van je leven de perfecte trouwjurk dragen? Bij ons vind je gegarandeerd de mooiste bruidsjurken voor een tweede huwelijk.