Bruidsmode

Voorzichtig stap je tussen de collectie bruidsmode. Het is overweldigend. Er is zoveel! Maar je vindt het vooral ook ontzettend leuk! Je voelt je als een kind in een speelgoedwinkel. De adrenaline giert door je lijf. Eén voor één bekijk je alle jurken. Vervolgens is het tijd om de jurken te passen. Vol spanning zitten jouw vriendinnen op je te wachten. En heel stiekem? Stiekem heb jij jouw keuze al gemaakt. Dit is jouw droomjurk. En hebt hem bij Bruidsmode Haarlem gevonden!

Hoe vind jij jouw droomjurk?

Welke bruidsmode het beste bij je past, is voor iedere bruid weer anders. Het is een kwestie van smaak. Een kwestie van budget. En een kwestie van gevoel. Toch kunnen wij je wel een aantal tips geven in het vinden van die ene droomjurk. Begin bijvoorbeeld al vroeg met brainstormen. Zo denk je van tevoren goed na over hoe jij er als bruid uit wil zien. Hierin kun je kijken naar stijl, maar ook naar zaken zoals kleur en materiaal. Ook jouw figuur is hierin belangrijk. Daarna kun je gaan passen. Wij voorzien je in onze bruidswinkel graag van verder advies.

Voor ieder budget

Elke bruid is weer anders. En ook het budget dat ze aan hun trouwjurk willen besteden. De één wil een japon van grootste A-merken. Een ander wordt helemaal verliefd op goedkope bruidsmode van bijvoorbeeld Pronovias White One. Het maakt niet uit. Wij hebben voor ieder budget de mooiste bruidsjurken in huis. Zo vinden wij gegarandeerd een droomjurk die aan al jouw eisen voldoet.

Een prachtige trouwerij met Bruidsmode Haarlem

Bij Bruidsmode Haarlem leveren wij graag een bijdrage aan de mooiste dag van jouw leven.
Heb je jouw droomjurk bij ons gevonden? Dan zal die in veel gevallen nog niet perfect passen. Geen paniek! Dat is heel normaal. En misschien ben je wel verliefd op jouw japon, maar mist er nog iets. Al deze wijzigingen gebeuren in ons atelier. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere bride-to-be’s? Lees direct hun mooie reacties. En bekijk hun prachtige foto’s. Wij zijn er trots op. Laat ook zeker jouw mening over onze bruidsmode horen!

Pas vandaag nog de mooiste bruidsmode

Enthousiast teken je een hart op de gezamenlijke kalender. Dat wordt jullie trouwdag! Het lijkt misschien nog ver weg. Maar er is altijd tijd om trouwjurken te passen. Combineer een bezoek aan onze bruidsmodezaak bijvoorbeeld eens met een heerlijk dagje uit! Last minute een bruidsjurk uitzoeken? Ook dat is mogelijk bij Bruidsmode Haarlem. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Zaandam, Amsterdam, Alkmaar en Hoofddorp, maar onze klanten komen uit heel het land. Maak direct een afspraak en neem contact op via 023-5444615. Wil je ons liever mailen? Dat kan ook. Stuur jouw bericht naar pascalebruidsmodehaarlem@hotmail.com. Met onze bruidsmode wordt jouw trouwdag een stralende gebeurtenis.