Korte trouwjurk

Een korte trouwjurk is een trouwjurk die van onderen korter is en daarom ook geen sleep heeft. Zo’n type bruidsjurk is ideaal voor als je in de zomer wilt gaan trouwen. Heb jij dat altijd al voor ogen gehad? Trouwen op een mooie zonnige dag aan het strand bijvoorbeeld. En ben jij bezig om deze droom werkelijkheid te maken? Dan is een korte trouwjurk echt iets voor jou. Sta jij als bruid ook vooraan de mooiste dansjes te maken? Met een korte trouwjurk kun je heel makkelijk bewegen en dat is wel net zo fijn op de dag van jouw leven. Bruidsmode Haarlem heeft voor jou de perfecte korte bruidsjurken in haar assortiment van verschillende merken. Kom ze bewonderen en maak direct een pasafspraak!

Verschillende korte bruidsjurken

De keuze uit de verschillende korte bruidsjurken is ook nog eens enorm groot. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een korte trouwjurk met A-lijn, maar we hebben ook korte trouwjurk die nauw aansluiten. Hierdoor komt jouw slanke figuur helemaal tot zijn recht. Ook qua lengtes heb je verschillende keuzes van midi tot echt kort. Net wat bij jou past. Weet jij al wat voor korte trouwjurk jij gaat nemen?

Bij Bruidsmode Haarlem ga je slagen

Als je zeker wilt zijn dat je snel gaat slagen voor een korte trouwjurk, dan kies je voor Bruidsmode Haarlem. Eigenaresse Pascale van Beek helpt jou graag bij het vinden van de korte bruidsjurk. In haar kleinschalige bruidsmodewinkel geeft zij jou de aandacht die je tijdens jouw zoektocht verdient. Ook denkt zij mee in bijpassende accessoires, zoals schoenen, sieraden etc. Wat wil jij nog meer? Zo krijg je persoonlijk en eerlijk advies bij het uitzoeken van een korte trouwjurk. Daarnaast heb je bij Bruidsmode Haarlem ook de mogelijkheid om jouw korte trouwjurk naar wens aan te passen. We beschikken over een eigen atelier en kunnen eenvoudig jouw korte trouwjurk aanpassen. Daarnaast hebben we korte trouwjurken in verschillende prijsklassen en kunnen wij trouwjurken ook snel leveren. Hoe prettig is dat!

Direct een pasafspraak maken?

Begint jouw zoektocht van het vinden van een korte bruidsjurk bij Bruidsmodezaak Haarlem? Wat ontzettend leuk! Maak direct een afspraak via het contactformulier op mijn website of neem contact met ons op via 023-5444615 of 06-28724101. We zijn ook goed bereikbaar via whatsapp. Tot snel in mijn bruidsmodezaak!