Trouwjurk A-lijn

Schitteren in de jurk van je dromen, dat is wat iedereen wil op de eigen trouwdag. Dit kan met het dragen van een trouwjurk met een A-lijn. Dit is een trouwjurk die, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm heeft van de letter A. In deze jurk worden jouw sterke punten benadrukt en worden de minpuntjes van je lichaam gecamoufleerd. Ben jij op zoek naar een trouwjurk met een A-lijn? Breng dan een bezoek aan Bruidsmode Haarlem. Hier vind je trouwjurken met merken zoals Enzoani Blue, Bianco Evento, Modeca en nog veel meer. Eigenaresse Pascale van Beek helpt jou graag met het vinden van de jurk van je dromen, dus maak vandaag nog een afspraak.

Voor wie is de trouwjurk met een A-lijn bedoeld?

Een bruidsjurk met een A-lijn is een trouwjurk die de vorm heeft van de letter A. In de taille is de jurk strak en van onderen loopt de jurk steeds wijder uit. Hierdoor wordt jouw figuur op een positieve manier geaccentueerd. De heupen worden met zo’n trouwjurk namelijk gecamoufleerd en je schouders lijken door een bruidsjurk met een A-lijn optisch smaller. Hierdoor is deze jurk heel geschikt voor ieder figuur. Daarnaast maakt het met deze bruidsjurk ook niet uit in welk seizoen je trouwt. Met een trouwjurk A-lijn kun je namelijk veel verschillende uitstralingen creëren.

Waarom de trouwjurk A-lijn bij Bruidsmode Haarlem kopen?

Wil jij graag trouwen in een bruidsjurk met een A-lijn? Er zijn veel bruidsmodezaken waar je terecht kunt voor een trouwjurk, maar waarom zou je moeten kiezen voor Bruidsmode Haarlem? In een kleinschalige bruidswinkel ben je ervan verzekerd dat je volledige aandacht krijgt bij het uitzoeken van een bruidsjurk. Zo krijg jij eerlijk en persoonlijk advies bij het uitzoeken van een trouwjurk in de grootste collectie bruidsjurken. Verder zijn er ook eindeloos veel mogelijkheden, want Bruidsmode Haarlem beschikt over een eigen atelier waar deskundige veranderingen aan de trouwjurk eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Een afspraak maken voor een trouwjurk A-lijn?

Zou je graag een afspraak willen maken, zodat je een trouwjurk met een A-lijn kunt passen? Een afspraak is eenvoudig gemaakt door contact met ons op te nemen via 023-5444615 of 06-28724101.