Trouwjurk grote maat

Heb je als bruid een grote maat en ben je daarom op zoek naar een trouwjurk grote maat? Dan helpt Pascale van Beek van Bruidsmode Haarlem je graag verder. Deze bruidsmodezaak in het centrum van Haarlem heeft een ruim assortiment met plus size trouwjurken. Met veel liefde en passie voor het vak staat Pascale je graag bij om die bruidsjurk grote maat voor jou te vinden. Trouwjurken voor bruiden met een maatje meer hebben een mooie pasvorm en bieden goede ondersteuning om jou te laten stralen op de dag van jouw leven. Je vindt bij ons al een bruidsjurk maatje meer tussen de € 499 – € 2499.

Ontwerp je eigen trouwjurk met een maatje meer!

Bij Bruidsmode Haarlem hebben we enorm veel mogelijkheden voor jouw eigen ontwerp van je trouwjurk. Zo ook voor een plus size bruidsjurken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne snit, een jurk met een luxe uitstraling of juist iets speels. We helpen je graag om jouw droomjurk te realiseren. We hebben een ruim assortiment aan stoffen, kanten en accessoires waaruit je kunt kiezen. Precies zoals jij jouw trouwjurk grote maat wilt. Wij bieden ook de mogelijkheid jou te adviseren over de laatste trends en stijlen, zodat jij zeker weet dat jouw bruidsjurk in een grote maat ook nog eens trendy en tijdloos tegelijkertijd is. Bij Bruidsmode Haarlem geloven we dat jouw trouwjurk maatje meer een perfecte weerspiegeling moet zijn van wie jij bent. En we doen ons uiterste best om dat voor jou te realiseren.

Vind jouw trouwjurk grote maat bij Bruidsmode Haarlem

Wil je graag een trouwjurk in een grote maat bij ons komen passen? Of zelf een mooie trouwjurk samenstellen? Pak dan die telefoon en maak gelijk een afspraak door te bellen naar 023-5444615 of door een mail te sturen naar info@bruidsmodehaarlem.nl. Naast bruidsjurken grote maat hebben we ook diverse bruidsaccessoires om jouw bruidslook helemaal mee af te stylen. Kun je niet meer wachten om een bruidsjurk grote maat te passen? We plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in om te ontdekken met welke bruidsjurk maatje meer jij gaat stralen op jouw trouwdag. Kom het ontdekken bij Bruidsmode Haarlem aan de Gedempte OudeGracht 43 in Haarlem.

Onze bruidsmodezaak voor zwangere bruiden is onder andere goed te bereiken vanuit Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Zandvoort, Amstelveen, Heemskerk, Nieuw-Vennep en Amsterdam.