Trouwjurk zwangere bruid

Heb jij geluk in jouw buik en ga je trouwen? Wat een rijkdom, gefeliciteerd met deze mooie liefdevolle momenten in jouw leven. Dan nu op zoek naar een prachtige trouwjurk voor een zwangere bruid. Bruidsmode Haarlem is dan de plek voor jou om naartoe te gaan, gevestigd in een prachtig pand in het centrum van Haarlem. Eigenaresse Pascale van Beek helpt jou bij het vinden van een bruidsjurk voor jouw mooie zwangere buik. Zij heeft al vele zwangere bruiden aan een mooie trouwjurk geholpen. Ze doet dit met heel veel liefde en passie voor het vak al jarenlang. Bij het passen van een trouwjurk voor een zwangere bruid is het belangrijk dat de jurk lekker zit en dat je nog alle vrijheid hebt om te groeien.

Welke positiejurken zijn geschikt tijdens een zwangerschap?

Je vraagt je als zwangere bruid vast af welke jurken het meest geschikt zijn om te dragen. Er zijn tegenwoordig vele mooie positiejurken waar je uit kunt kiezen. Denk daarbij aan een soepelvallende trouwjurk zoals een boho trouwjurk of een trouwjurk met A-lijn. Kenmerkend voor de onderkant van een trouwjurk voor een zwangere bruid is de wijde rok, zodat jouw buikje nog lekker kan groeien naarmate de tijd vordert. Als we naar de bovenkant van de trouwjurk kijken, heb je enorm veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een trouwjurk met lange mouwen, maar ook voor een strapless trouwjurk of een bruidsjurk met spaghettibandjes. Of misschien houd je meer van kant en wil je dit graag meer in jouw bruidsjurk terug zien. We bekijken alle mogelijkheden samen met jou om jouw positiejurk te vinden.

Bruidsjurken voor zwangere bruiden koop je bij Bruidsmode Haarlem

Wil je graag trouwjurken voor zwangere bruiden bij ons komen passen? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar 023-5444615 of stuur een mail naar info@bruidsmodehaarlem.nl. We plannen dan graag een pasafspraak in samen met jou en jouw dierbaren om de droomjurk te vinden. Tijdens de pasafspraak pas je meerdere jurk om zo te ontdekken wat je mooi vindt. Samen met verschillende accessoires zoals schoenen en sieraden maken we jouw look als zwangere bruid helemaal compleet. We kunnen niet wachten tot we samen een trouwjurk voor zwangere bruiden kunnen uitzoeken. Tot snel in onze prachtige bruidsmodewinkel in Haarlem.

Onze bruidsmodezaak voor zwangere bruiden is onder andere goed te bereiken vanuit Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Zandvoort, Amstelveen, Heemskerk, Nieuw-Vennep en Amsterdam.