Trouwjurk lange mouwen

Ga je tijdens de koudere dagen trouwen en ben je daarom op zoek naar een trouwjurk met lange mouwen? Breng dan een bezoek aan Bruidsmode Haarlem aan de Gedempte OudeGracht 43 in Haarlem. In deze kleinschalige bruidsmodezaak vind je de meeste prachtige trouwjurken, ook met lange mouwen. Eigenaresse Pascale van Beek helpt je graag bij het vinden van jouw bruidsjurk met lange mouwen. In onze collectie vind je trouwjurken van merken zoals:

Daarom kies je voor Bruidsmode Haarlem

Je vraagt je misschien af waarom jij jouw trouwjurk met lange mouwen bij Bruidsmode Haarlem zou moeten kopen. Onderstaande punten kunnen jou hiervan vast overtuigen:

  • Pascale houdt van een persoonlijke benadering.
  • Bruidsmode Haarlem is een kleinschalige bruidswinkel met veel aandacht voor jouw wensen.
  • Je hebt de keuze uit meer dan 200 trouwjurken.
  • We hebben ook een ruim assortiment met plus-size jurken
  • We beschikken over een eigen atelier, zodat we alle mogelijke aanpassingen kunnen doen.
  • Het is ook mogelijk om bij ons een trouwjurk naar eigen ontwerp te maken.
  • Je vindt bij ons ook een outlet gedeelte met bruidsjurken tussen de € 500 en € 999,-.

Zo ben jij ervan verzekerd een trouwjurk met lange mouwen bij ons te vinden.

Voor welke type jurk ga jij?

Weet jij al voor welke type bruidsjurk met lange mouwen je gaat? Klassiek, romantisch, boho, vintage, sexy etc.? Ga je het combineren met een wat blotere rug of een diepe decolleté? Je kunt een trouwjurk bijna wel het belangrijkste onderdeel van jouw trouwdag noemen. De keuze uit de verschillende trouwjurken met lange mouwen is enorm. Misschien kies je wel voor een mooie mermaid bruidsjurk, waar je figuur zo mooi in uit komt. Of helemaal iets anders en ga je voor een korte jurk of een echte a-lijn jurk. Pascale kijkt in ieder geval samen met jou welke trouwjurk met lange mouwen je mooi vindt en wat het mooiste bij jouw figuur past.

Koop jouw trouwjurk met lange mouwen bij Bruidsmode Haarlem

Maak direct een pasafspraak om jouw trouwjurk met lange mouwen bij Bruidsmode Haarlem te vinden. We helpen je op een persoonlijk manier met het vinden van jouw droomjurk voor de mooiste dag van jouw leven. Maak een afspraak via het contactformulier op onze website of bel naar 023-5444615. Dan plannen we snel een pasafspraak in om jouw trouwjurk met lange mouwen te vinden. Tot snel!

Onze bruidsmodezaak voor trouwjurken met lange mouwen is onder andere goed te bereiken vanuit Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Zandvoort, Amstelveen, Heemskerk, Nieuw-Vennep en Amsterdam.