Bruidsmode Zandvoort

Heb jij altijd al op het strand van Zandvoort willen trouwen en ben je daarom op zoek naar bruidsmode? Op nog geen 20 minuten afstand van Zandvoort vind je Bruidsmode Haarlem. Een prachtige bruidsmodezaak met meer dan 15 jaar ervaring. Je vindt bij ons een mooie en grote collectie trouwjurken van bekende en minder bekende merken. Eigenaresse Pascale van Beek helpt jou graag in de zoektocht naar de bruidsjurk van jouw dromen. Alles om te zorgen dat jij straks stralend over het strand van Zandvoort loopt.

Waarom kiezen voor Bruidsmode Haarlem?

Waarom is het kopen van bruidsmode bij Bruidsmode Haarlem voor jouw bruiloft in Zandvoort zo’n goed idee? We zijn een kleinschalige bruidswinkel die staat voor een persoonlijke benadering. Tijdens de zoektocht van jouw bruidsjurk vinden wij het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en alle tijd hebt om jouw trouwjurk uit te zoeken. Bij ons heb je de keuze uit meer dan 200 bruidsjurken. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment plus-size bruidsmode. Bruidsmode Haarlem beschikt verder over een eigen atelier om deskundige veranderingen aan jouw trouwjurk voor de bruiloft in Zandvoort te maken.

Naar welke bruidsmode ben je op zoek?

Of je nu in Zandvoort trouwt of ergens anders. Bruidsmode is een heel belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven. Misschien weet je al heel goed wat voor type trouwjurk je in Zandvoort wilt aantrekken. Maar het kan ook zijn dat je nog helemaal geen idee hebt. Pascale van Beek weet daar wel raad mee. Met passie en veel enthousiasme kijk ik naar wie je bent, wat je mooi vindt, waar je trouwt en wat je figuur is. Samen vinden we dan jouw bruidsjurk binnen jouw budget. Of dit nu gaat om een klassieke trouwjurk, een bohemian trouwjurk of een echte prinsessen trouwjurk. Wat je ook mooi vindt voor jouw bruiloft in Zandvoort, bij ons slaag je gegarandeerd!

Maak direct een pasafspraak!

Wil jij daarnaast ook snel een trouwjurk vinden voor jouw bruiloft in Zandvoort? Wacht dan niet langer en begin jouw zoektocht voor bruidsmode bij Bruidsmode Haarlem. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 10 uur. Ook zijn we alle avonden geopend. Door onze grote voorraad kunnen we vaak snel een bruidsjurk leveren. Maak gelijk een afspraak in onze gezellige bruidsmodezaak! Vul het contactformulier in, bel, mail of kom langs aan de Gedempte OudeGracht 43 in Haarlem. Binnen de kortste keren loop jij onze deur uit met prachtige bruidsmode voor jouw bruiloft in Zandvoort!

Ook vanuit o.a. Haarlem, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemskerk en Zaandam zijn wij heel goed bereikbaar!