Bruidsmode Nieuw-Vennep

Schitterende bruidsmode vinden in de buurt van Nieuw-Vennep? Stap dan in de auto en typ Gedempte OudeGracht 43, Haarlem in. Dan kom je uit bij een kleinschalige bruidswinkel met een persoonlijke benadering en een ruime collectie. Bruidsmode Haarlem helpt al jaren met veel passie aanstaande bruiden aan de bruidsjurk van hun dromen. Eigenaar Pascale van Beek voelt goed aan wat bij je past en gaat samen met jou op zoek naar de trouwjurk. In wat voor jurk je ook wilt gaan trouwen, wij gaan hem voor je vinden of voor je maken. Want met onze eigen atelier kunnen we alles maken, van een totaal eigen ontwerp tot diverse aanpassingen. Woon je in Nieuw-Vennep en wil je een bijzondere bruidsmode? Dan kom je naar onze bruidsmodezaak in Haarlem.

Schitterende trouwjurken

Wat voor bruidsmode heb jij in gedachten voor jouw bruiloft in Nieuw-Vennep? Ga je voor een bohemian trouwjurk, een klassieke trouwjurk, een korte jurk, broekpak of een echte prinsessen trouwjurk. In onze bruidsmodewinkel vind je het allemaal, ook voor kleine en grote maten, zwangeren en als je snel een trouwjurk nodig hebt. Maar bij een trouwjurk horen natuurlijk ook accessoires zoals schoenen, lingerie, sluiers en sieraden. Je kunt bij ons slagen voor een complete look. Dat is wel net zo makkelijk als je op zoek bent naar bruidsmode in de buurt van Nieuw-Vennep.

We kunnen niet wachten om te beginnen, hoe zit het met jou? Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk een deel van onze collectie alvast online.

Hoezo een trouwjurk bij Bruidsmode Haarlem kopen?

We overtuigen je graag waarom een pasafspraak bij onze gezellige en kleinschalige bruidswinkel zo’n goed idee is, als jij op zoek bent naar bruidsmode nabij Nieuw-Vennep. Klinkt dit misschien goed in jouw horen?

  • We hebben de grootste collectie bruidsjurken
  • We geven jou persoonlijk en eerlijk advies
  • Eindeloos veel mogelijkheden
  • Je vindt bij ons trouwjurken van € 499 tot € 2499
  • Bekende merken zoals Enzoani, Modeca, Bianco Evento, Tres Chic. En nog veel meer!

Kom langs bij Bruidsmode Haarlem!

Wil je graag een bijzondere bruidsjurk en geen standaard jurk? Dan is onze bruidsmodewinkel nabij Nieuw-Vennep de beste keuze, want we hebben een eigen atelier en kunnen elke wenselijke aanpassing aan een trouwjurk maken. Of zelf een eigen ontwerp maken! Onze ervaren coupeuses maken de trouwjurk geheel naar jouw wensen! Dus maak direct een afspraak om jouw trouwjurk te vinden voor de mooiste dag in Nieuw-Vennep. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Neem dan alvast een kijkje tussen onze recensies.

Ook vanuit o.a. Nieuw-Vennep, Amstelveen, Amsterdam, Alkmaar, Zandvoort, Heemskerk en Zaandam zijn wij heel goed te bereiken!