Grootste collectie trouwjurken | Nu ook bruidsjurken Fishtail, Bohemian en prinsessenlijn | Bel ons voor een afspraak: 06-28724101|info@bruidsmodehaarlem.nl

Jouw mening

The Perfect WeddingWij vinden het altijd fijn om reacties van onze bruiden te krijgen.
Wil jij ook een reactie plaatsen, graag! Stuur je reactie per e-mail naar Pascale.

We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen. Hieronder kunt u ze lezen, nog meer mooie reacties over Bruidsmode Haarlem kunt u vinden op https://www.theperfectwedding.nl

Yvonne en Coen -6 juli 2019
Pascale helpt je super bij het uitzoeken van een schitterende bruidsjurk. Ze heeft een heel breed scala aan jurken en helpt je zoeken naar wat goed bij jou past. Als het niet bij je past, dan zal ze dat ook eerlijk zeggen!
Mijn jurk was fantastisch (de hele dag was geweldig) en ik kan dan ook niet anders dan vol lof zijn over Bruidsmode Haarlem! Pascale, enorm bedankt voor je hulp!

Simone de Vries – 10 op 7 augustus 2019
Wat heb ik genoten van de vriendelijkheid, spontaniteit en professionaliteit van Pascale en haar team! Het is een feestje om hier je jurk te passen!! De sfeer is heel ontspannen en ze nemen echt de tijd voor je! Ik heb een prachtige jurk uitgekozen en kijk enorm uit naar mijn trouwdag!

Corine – 26 juli 2019
Fantastisch geholpen en een super mooie bruidsjurk kunnen uitzoeken. Prijs kwaliteit was super.
Wat je ook wilt alles is bespreekbaar.
Super trouwdag gehad en ontzettend veel reacties over mijn jurk.
Ga naar bruidsmode Haarlem echt een aanrader

Rozemarijn
Op zaterdag 22 september jl. was onze ‘grote dag’. Op zo’n dag wil je stralen, je mooi voelen, lekker in je vel zitten en bovenal genieten.
Mede door de deskundigheid, flexibiliteit en gezelligheid van jou en je team is dat 110% gelukt. Wat voelde ik me mooi en hoe leuk is het om de hele dag te horen dat je er prachtig uitziet.
Nogmaals dank. Bijgevoegd wat foto’s van de dag en van het passen bij jouw in de winkel.

Hartelijk groet, Rozemarijn

PS: Uiteraard mag je dit stukje op je website plaatsen. Je verdient de beste recensies.

Ervaringen Bruidsmode HaarlemEllen

Ik wilde je nog even persoonlijk bedanken voor de fantastische jurk! Ik heb gestraald in mijn jurk en het allerbelangrijkste, hij zat me als gegoten!
Niemand had door dat het eigenlijk 2 jurken in 1 waren. De strapless bovenkant mét lage rug die jullie zelf hebben gemaakt van een lap stof helemaal op maat naar mijn lichaam, zat perfect!
Ik heb me er de hele dag fantastisch ingevoeld, dank daarvoor!

Tevens wil ik je nogmaals zeggen dat je hulp en je enthousiasme tijdens het kiezen en passen van mijn jurk zo fijn was. Ik voelde me echt de bruid en de meegekomen familie was ook zo welkom.
Het is dat ik maar 1 keer ga trouwen, anders kwam ik zeker weer naar jou 😉

2019-08-15T11:22:51+01:00

 1. Melissa 15 september 2013 at 09:35

  Lieve Willemijn en Pascale,

  Ik wil jullie even bedanken voor de goede service!
  Na 5 jurken passen had ik hem al! Mijn droomjurk!
  En ondanks dat ik erg kritisch ben bleven jullie vriendelijk en hielpen jullie mij super!
  Ik heb een prachtige dag gehad en iedereen was erg enthousiast over de jurk!
  Ook de sluier was een goede keus!
  Ik wil jullie veel succes wensen in de toekomst!

  Veel liefs Melissa van Viersen ( Warmerdam )

 2. Daphne Dekker 17 augustus 2013 at 14:12

  Hoi Willemijn en Pascale,
  Omdat jullie website me zo aansprak wilde ik graag bij jullie mijn trouwjurk kopen. En dat bleek een hele goede keus! De klik was er meteen en er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken bij een kopje koffie. DE jurk was gauw gekozen. Hij hoefde alleen wat ingekort te worden en er is een halter aan gezet. Mijn moeder en zusje kregen zelfs les om het lange lint op mijn rug goed in te snoeren.
  5 juli 2013 was het eindelijk zo ver kon ik hem eindelijk aan mijn man laten zien. Spannend! En hij vond hem prachtig! Ik heb me de hele dag bijzonder gevoeld. We zijn de hele dag in de binnenstad van Alkmaar geweest en ik kreeg aan de lopende band complimentjes, geweldig, iedereen reageerde zo leuk en spontaan.
  Bedankt voor de gezelligheid, service, professionaliteit en aandacht, ik zal jullie absoluut aanbevelen!
  Liefs, Daphne

 3. Adrienne 11 augustus 2013 at 12:48

  Beste Willemijn & Pascale,

  Wat een fantastische dag en een prachtige jurk had ik op onze trouwdag op 18 juli op Ameland.Iedereen was onder de indruk. Een echte strandjurk op een zonovergoten dag. Dank voor jullie mooie bijdrage aan deze bijzondere dag.

  Liefs Adrienne

 4. Anke 31 juli 2013 at 09:27

  Hoi Pascale,

  Ja hoor! Ik was helemaal de bruid op 14 juni! Wat zat de jurk mooi!. Niet wetende of ik wel in een ‘echte’ bruidsjurk zou willen trouwen, heb ik toch bij jullie een echte gevonden en geen moment spijt gehad. Ik heb me er heerlijk in gevoeld en iedereen zei dat hij zo goed bij me paste: supersjiek en toch ook een beetje stoer.
  We hebben een fantastische dag gehad en de weergoden stonden aan onze kant. Dank je wel voor je goede advies!

  Groet, Anke

 5. Malu van Eeuwijk 11 juli 2013 at 15:15

  Hoi Pascale en Willemijn,
  Heel erg bedankt voor de goede service, jullie vriendelijkheid en gezelligheid tijdens het vinden en doorpassen van mijn jurk! Ontzettend veel gepast maar eigenlijk was jurk nummer 1 al gelijk “de jurk”
  samen met Sterre (die een maandje eerder trouwde dan ik en ook haar jurk bij jullie heeft gevonden) hebben we het erg gezellig gehad tijdens de passessies en kunnen we terugkijken op een hoop voorpret voor de bruiloft.
  22-06-2013 was een supermooie dag, mede dankzij jullie zorg voor mijn prachtige jurk.
  Dank daarvoor
  Liefs Malu

 6. Tessa 2 juli 2013 at 14:21

  Hoi Pascale en Willemijn,

  Ik vond het passen bij jullie een hele leuke ervaring en wat bijzonder dat het uiteindelijk de eerste jurk is geworden die je uit het rek pakte Pascale.
  19 april 2013 is een hele mooie dag geworden! Iedereen, inclusief de trouwambtenaar, vond mijn jurk erg mooi. Ook dat je het lijfje aan de achterkant zo mooi kon inrijgen vond iedereen leuk. Ik voelde me echt een prinses en mijn man vond mij er geweldig uitzien!

  Bedankt voor jullie goede zorgen!
  Er volgt nog een foto.

  Groetjes, Tessa

 7. Bianca 27 juni 2013 at 12:06

  Lieve, lieve Willemijn!

  Als er iemand is die mensen kan aanvoelen, bijna in je hoofd kan kijken wat je wilt, dan ben jij dat wel!
  De eerste keer passen, samen met mijn moeder en vriendin was geweldig. Een hele avond vol met mooie jurken en veel gezelligheid. Toch was ik eigenwijs en pikte uit jullie geweldige collectie de jurk van mijn dromen.
  Compleet met alle bling-bling en enorme sleep.
  De jurk heeft een jaar bij mijn moeder gehangen. 15-4-2013 was het dan zover, ik mocht samen met mijn jurk weer naar je toe. Hij zat perfect, niks aan vermaakt alleen de details nog en het was compleet.
  Perfect gestreken kwam ik de jurk 2 dagen voor de dag weer ophalen. Met tranen in mijn ogen, van geluk natuurlijk, ging ik weer naar huis.
  07-06-2013 was de dag en jeetje, wat was iedereen onder de indruk! De jurk hoorde gewoon echt bij mij, een perfect plaatje! Paul had dit niet kunnen dromen, hij was laaiend enthousiast!!
  Ontzettend bedankt voor de geweldige bijdrage aan onze bijzondere dag!!
  Ik kom zeker foto’s laten zien wanneer we ze binnen hebben.

  Veel liefs Bianca uit Lisse.

 8. manon 27 juni 2013 at 10:30

  hoi pascale en willemijn

  op 21-06-2013 ben ik getrouwd het was echt een top dag
  helemaal in me super mooie jurk die ik bij jullie gevonden heb
  ik wil jullie nogmaals bedanken voor als ook
  mij man vond me jurk super mooi en had alleen nog
  maar oog voor mij
  zodra het boek klaar komen ik zeker ff langs om het te laten
  zien

  hele dikke kus

  Manon Seip

 9. Melanie 26 juni 2013 at 21:45

  Hoi Willemijn en Pascale,

  Op 10 mei 2013 ben ik eindelijk getrouwd en wat heb ik die dag gestraald!!! Mijn (nu) man kon zijn ogen niet van mij afhouden en ik voelde mij echt een prinsesje. Bedankt voor het verzorgen van DE jurk (een prachtige!!) op de mooiste dag van mijn leven en voor de goede zorgen. Ik heb mij altijd op mijn gemak bij jullie gevoeld en dat is erg belangrijk.

  Veel succes met alle bruidjes die nog gaan komen! Bedankt voor alles!
  Liefs Melanie

 10. Bibi 23 juni 2013 at 21:12

  Hi Willemijn & Pascale,

  Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor de hulp, goede sfeer en service! Mijn bruidsjurk zat perfect op 11-06-13.
  Mijn zwangere buik (32 weken) zat er mooi in verstopt, precies zoals ik wilde.

  Ik zal wat foto’s naar jullie mailen.

  Liefs Bibi

 11. Wendy 20 juni 2013 at 08:13

  Hi allemaal,
  Ik was er eentje! Zo een bruidje (ook nog 25 weken zwanger) die op het aller aller laatste moment, minder dan 2 weken voor dé dag, toch besefte dat een trouwjurk haar dag helemaal compleet zou maken.
  Zelf had ik al gegoogeld en was ik terecht gekomen op de site van Willemijn en Pascale, ik heb het snel weer weg geklikt omdat ik er van overtuigd was dat ik veel te laat was om nog een mooie trouwjurk te vinden. Een half uur later belde mijn lieve zus mij op, zij had contact gehad met Bruidsmode Haarlem en er was uiteraard nog plek voor een afspraak, binnen 2 weken ging zeker lukken! Ik was verbaasd en heel erg blij, dinsdag middag ben ik met mijn zus en mijn moeder jurken wezen passen, ik had al snel mijn keuze gemaakt, er moesten een paar kleine aanpassingen gedaan worden en donderdagavond kon ik hem komen af passen. Super blij ben ik met mijn jurk en ook mijn man vond hem fantastisch! Geweldige service, bedankt meiden!

  Groeten, Wendy

 12. Sabine 20 juni 2013 at 08:13

  Beste Willemijn en Pascale

  Hartelijk dank voor al jullie moeite om mij uit mijn jurk perikelen te helpen en voor mij een nog mooiere jurk te vinden dan ik eerst had uitgezocht.Wouter was er erg van onder de indruk. Ik voelde me de hele dag prachtig en heel comfortabel. Iedereen vond het een geweldige jurk. Het paste helemaal bij me en liet me van mijn kant zien.
  Hierbij een paar foto’s.

  met vriendelijke groeten
  Sabine Engels (Otterbeck)

 13. Cynthia 20 juni 2013 at 08:12

  Hoi Pascale en Willemijn,

  Ik wil jullie nog bedanken voor de mooie bruidsjurk, de goede service en de gezelligheid.
  Ik ben een beetje laat maar hier nog een paar foto’s mijn bruiloft.

  Groetjes Cynthia

 14. Bertie 20 juni 2013 at 08:12

  Beste Willemijn en Pascale,

  We hebben echt een super bruiloft gehad!
  Ik was heel erg blij met mijn jurk.

  Nogmaals heel erg bedank voor jullie super hulp. Het was een feest om bij jullie mijn jurk uit te zoeken en te passen!

  Ik heb een foto toegevoegd hoe we er uiteindelijk uitzagen.

  groetjes,

  Bertie

 15. Sandra 20 juni 2013 at 08:12

  Hallo Willemijn,

  Een aantal weken geleden alweer was mijn trouwdag. Om je een beeld te geven van het complete plaatje, in de bijlage een paar foto’s (ik kon niet kiezen :-)).
  We hebben een prachtige dag gehad.

  Ik wil je nogmaals bedanken voor je fijne hulp bij het uitzoeken van mijn mooie jurk. Ik vond het heel bijzonder om te doen. Wat ik ook erg bijzonder vond, is dat ik me erg op mijn gemak voelde in mijn jurk, terwijl ik zoiets toch niet dagelijks aan heb. Dat alleen al is een compliment, want dat betekent dat de jurk perfect bij me paste!

  Nogmaals bedankt!

  Groetjes,
  Sandra den Ouden-Luiten

 16. Leonoor 20 juni 2013 at 08:12

  Lieve Willemijn,
  Via een collega van mijn zusje ben ik bij jou terecht gekomen!
  Daar ben ik ze heel dankbaar voor.
  We hebben samen een aantal jurken uitgekozen maar als snel waren we eruit “dit gaat hem worden!”
  Vier maanden voor de bruiloft kwam ik erachter dat ik in verwachting was van een tweeling….
  Ik heb je meteen gebeld voor een plan van aanpak.
  Je was heel enthousiast en zei Leonoor komt helemaal goed vertrouw me maar.
  Anderhalve maand voor de bruiloft was ik bang dat de jurk niet meer ging passen toen zei je meteen kom maar langs.

  Daarna ben ik nog twee keer geweest met mijn vader en zusje en dat was heel bijzonder. Alvast een pre dansje met mijn vader gemaakt om de jurk te testen…
  De coupeuse ….. heeft een prachtig rijglijf in de jurk gemaakt zodat ik een super mooie prinsessenjurk op maat had.

  Nou je hebt helemaal gelijk gekregen!
  Heel erg bedankt voor je meedenken, oprechte interesse en je liefde voor je werk. Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

  Liefs Leonoor

 17. Zenab 20 juni 2013 at 08:11

  Ha die Willemijn en Pascale!

  Ook jullie hebben mij gevraagd om iets te schrijven in jullie gastenboek. Bij de eerste keer passen werd ik en mijn vriendinnen warm ontvangen, kopje thee erbij en passen maar! Jullie hebben een groot assortiment jurken, wat ik als erg prettig ervaren heb. Ook hebben jullie hele mooie sieraden, hakken, haar-decoratie! Als laatste wil ik jullie coupeuse mijn complimenten geven! Mijn jurk was perfect afgemeten en zat de hele avond heerlijk!

  Ik kan niet anders zeggen dan dat het een feestje was om de hele dag in zo’n prachtige jurk te lopen! 12-09-2012 was een bijzondere dag!

  Liefs, Zenab

  Tevens vind je in de bijlage een aantal foto’s van de mooie dag!

  Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen!

  Liefs, Zenab

 18. Eva 20 juni 2013 at 08:11

  Beste Pascale en Willemijn,

  ik had een hele mooie trouwdag en was blij met mijn jurk!
  Dank voor jullie hulp.

  groetjes van Eva Whitehead (nee Lingnau)

 19. Liandel 20 juni 2013 at 08:11

  Hoi Willemijn en Pascal,
   
  Hierbij een aantal foto’s die we hebben laten maken.
  Ik dacht jullie vinden het vast leuk om die te zien.
  We hebben een super leuke dag gehad.
  Mooi weer, mooie dag en leuke ceremonie.
  Bedankt voor jullie inzet bij het maken van mijn jurk.
  Die ik toch wat anders wilde hebben dan anderen.
  Maar het resultaat was super! Mijn man kon zijn ogen niet van me af houden.
  De jurk paste ook precies bij alles wat wij hadden geregeld.
   
  Met vriendelijke groet,
  Liandel Kalverda

 20. Sarina 20 juni 2013 at 08:10

  Beste Willemijn, Pascale en coupeuses,
  Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie hulp. 21 december 2012 is een topdag geworden. Iedereen, en vooral mijn bruidegom, was onder de indruk van mijn jurk. En ik vond het vreselijk om hem ‘s avonds weer uit te moeten doen. Ik ben erg blij dat jullie ook zo flexibel konden zijn bij de laatste passessies en jullie zijn ontzettend lief zorgzaam geweest. Het was me elke keer een genoegen om te komen passen. Op mijn bruiloft voelde ik me gelukkig de hele dag goed, geen moment van misselijkheid. Nu ben ik 16 weken zwanger en het gaat veel beter. Ik stuur wat foto’s mee. Op facebook kan ik jullie niet vinden, maar ik wil ook de foto’s daar niet zomaar op zetten. Het is leuker om ze op deze manier te delen.
  Ik wil jullie heel veel succes wensen in de toekomst en mocht er iemand in mijn omgeving willen trouwen, zal ik jullie van harte aanbevelen!
  Lieve groet van Sarina Ketelaar-Schipper

 21. Jody 20 juni 2013 at 08:10

  Hoi Willemijn,

  Een late reactie maar bij deze nog super bedankt!
  De perfecte jurk bij onze perfecte dag…
  Een dag met heel veel geluk met het weer! Zelfs de zon brak door..
  Hierbij een paar foto’s van onze dag..

  Groetjes Jody van Buuren

 22. Monique 20 juni 2013 at 08:10

  Lieve Willemijn,

  Vorig jaar 5 april kwam ik voor het eerst bij je langs samen met mijn moeder en beste vriendin. Ik was zoals jij gelijk zag op van de zenuwen. Je heette ons welkom en mij in het bijzonder. Binnen een paar seconden had je me volledig laten ontspannen en kon ik gaan genieten van het passen van de jurken. Je wist precies wat ik in gedachten had en had een paar prachtige jurken uitgezocht voor me. De laatste die je erbij pakte, was de eerste die ik paste en dat was gelijk raak! Er was geen twijfel mogelijk, dit was mijn jurk! Je vertelde me vooraf dat je echt voelt of het DE jurk is en dat was ook zo. De jurken die ik daarna aanpaste waren stuk voor stuk prachtig, maar dat overweldigende WAUW gevoel die ik bij mijn jurk had was gewoon niet te overtreffen. 5 oktober 2012 heb ik me echt als een prinses gevoeld en dat allemaal dankzij jou en je goede zorgen voor mij en mijn prachtige jurk. Ze staat op een paspop hoor! Ben er zo trots op, die gaat niet op zolder (dus bedankt voor de tip)! Je bent een topper!!!

  Liefs, Monique Schaap-van Duyvenvoorde

 23. danielle 20 juni 2013 at 08:09

  Hoi Pascale en Willemijn,

  We hebben gisteren een prachtig feest gehad. Mijn jurk heeft zo verschrikkelijk veel complimenten gekregen. Volgens sommige gasten was mijn jurk, en ik zat erin, de mooiste die ze gezien hadden. Leuk toch!
  Ik zal binnenkort een foto sturen en iets op de site zetten.

  Hartelijke groeten,

  Danielle Visser

 24. linda 20 juni 2013 at 08:04

  Bedankt voor de goede service!

  Mijn jurk zat echt super, ik kon wel huilen toen ik hem uit moest doen! Ik heb alleen maar complimentjes over m’n jurk gehad!

  Bedankt!!!

  Groetjes Linda

 25. Debby 20 juni 2013 at 08:03

  Lieve Willemijn en Pascale,

  Bedankt voor alle goede hulp bij het uitzoeken van mijn droomjapon! Ik heb het erg prettig gevonden om bij jullie mijn japon uit te zoeken en te kopen. Mijn bruiloft in Italië op 10-06-2010 was een groot succes (mede door de jurk Smile).

  Groetjes,

  Debby

 26. Ingrid 20 juni 2013 at 08:03

  Beste Willemijn,

  Bedankt voor je goede hulp bij het zoeken van de mooiste jurk.Voordat ik bij je kwam had ik wit/ivoor in gedachten en ging de deur uit met een beeldige jurk in kleur.Hij stond prachtig en iedereen vond hem schitterend!!!

  Bedankt!!

  Groetjes Ingrid

 27. Fred 20 juni 2013 at 08:03

  hello, i was invited at nathalie kuster party the 4th of june, let me tell you the dress was fitting her very well making her shining and beautiful. i was a bit impressed when i first saw her that day, as she came to welcome me !
  so go on please you’ve got it.
  cheers
  fred from france.

 28. Anique 20 juni 2013 at 08:03

  Lieve mensen,

  Langs deze weg wil ik jullie enorm bedanken voor het regelen, vermaken en vervolmaken van de prachtige jurk die mijn zus Nathalie droeg tijdens haar 40e verjaardagsfeest. Hij zat als gegoten en wat zijn jullie creatief geweest! Echte lieverds zijn jullie!!!!!

  Anique

 29. suzanne 20 juni 2013 at 08:03

  Beste Willemijn en Pascalle,

  Heel hartelijk dank voor al jullie goede zorgen! De bruiloft was helemaal geweldig! Heb enorm veel complimenten fekregen over de jurk!

  Suzanne Rodenstein- Blok

 30. fenja 20 juni 2013 at 08:02

  Fenja Landman-Verhagen

  Afgelopen week was het alweer één jaar geleden dat wij zijn getrouwd. We denken nog vaak terug aan die prachtige dag, en natuurlijk mijn prachtige jurk! Hij was precies zoals ik altijd in gedachten had, en natuurlijk dankzij jullie hulp!

  Nogmaals bedankt voor alles!
  Groetjes, Fenja

  PS. Er is zelfs al een kleine onderweg!

 31. sandrine 20 juni 2013 at 08:02

  Hoi Willemijn,

  Graag wilde ik je enorm bedanken voor alles wat je gedaan hebt. 3 weken voor mijn bruiloft wist ik niet of ik iets moois, passend zou vinden. Ik zag mezelf eerlijk gezegd niet in een bruidsjapon. Na mijn eerste bezoek aan jou was ik meteen verkocht en liep ik de deur op een roze wolk, ik had hem gevonden: mijn ideale bruidsjurk. Dankzij jou. Ik heb van iedereen complimenten gekregen en ik voelde me de hele dag als een mooi bruid. Jij had beloofd dat de zon zou schrijnen op mijn bruiloft en dat gebeurde inderdaad, letterlijk en figuurlijk. Onwijs bedankt voor je enthousiasme, je tips en je goede zorg. Lieve groetjes,

  Sandrine

 32. joyce 20 juni 2013 at 08:02

  Lieve Pascale & Willemijn,

  bedankt voor de hulp bij het zoeken naar DE jurk en het duimen voor het zonnetje op 1 juli jl. Het was een fantastische en hele relaxte dag vol liefde! Nooit gedacht dat ik ooit in een witte & enorme prinsessenjurk zou trouwen maar het was toch echt DE jurk! Bedankt Pascale voor je creativiteit en geduld! Heel veel liefs, Joyce. PS nu alleen nog wennen aan de nieuwe achternaam!

  Joyce Headley-Janse

 33. christine 20 juni 2013 at 08:01

  ieve Willemijn,

  Bedankt voor de fantastische bezoekjes bij jullie. We hebben een geweldige dag gehad, de mooiste dag van augustus met de hele dag zon! De jurk was top en als ik de foto’s kijk vind ik mezelf echt mooi!

  Ik stuur jullie gauw wat toe!

  (De openingsdans ging super met de knoopjes, helemaal niet op de jurk gestaan, yoehoeee!)

  Liefs Christine

  Enkhuizen (NH)

 34. jolande 20 juni 2013 at 08:01

  Beste Willemijn,
  Bedankt voor alles! Je hebt echt prima geholpen met de juiste jurk uitkiezen.
  De jurk was echt prachtig en zat als gegoten!
  Ondanks het weer straalde ik in mijn prinsessenjurk!

  Groetjes Jolande

 35. stefanie 20 juni 2013 at 08:01

  Stefanie Teitsma-Prins

  1000x dank voor alles. Het uitzoeken van de bruidsjurk was een super leuke ervaring (1e winkel, meteen raak). Maar daar bleef het niet bij: 2 keer doorpassen en nog een laatste snelle aanpassing de dag voor onze bruiloft…. wat een super service. Ik voelde me fantastisch en het was een topjurk voor een zonovergoten strandfeest. Ik zit nog na te genieten.

  Liefs Stefanie.

 36. andrea 20 juni 2013 at 08:01

  Lieve Willemijn,

  Wat een feest was het! Ik heb ervan genoten om bij jou mijn jurk uit te kiezen. Deskundigheid, gezelligheid en echte service, je vindt het bij bruidsmode Haarlem! Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, ook voor Els die de aanpassingen zo goed heeft uitgevoerd. Het is en blijft een jurk die helemaal laat zien wie ik ben en daar gaat het om.

  Hartelijke groeten,

  Andrea

 37. clarine 20 juni 2013 at 08:01

  Lieve Willemijn,

  Het was de mooiste dag van ons leven op 16 juli 2011 in Frankrijk, mede dankzij de geweldige trouwjurk waar jij (en je team) mij zo ontzettend lief en warm mee hebben geholpen. Mijn man vond de jurk super super mooi.

  Ik was oorspronkelijk door verwezen door een vriendinnetje, kwam er daarna achter dat een ander vriendinnetje haar jurk ook bij jullie heeft gekocht. En ik heb net een vriendinnetje die net gevraagd is ook weer naar jullie door verwezen. Jullie doen iets heel goeds!

  Groetjes Clarine

 38. ingeborg 20 juni 2013 at 08:01

  Lieve Willemijn,

  Dank voor al je moeite bij het vinden van de mooiste bruidsjurk! Het was elke keer weer een feestje bij je en ik voelde me vooral erg op me gemak door jou en je vakmanschap!

  Succes bij de bruidsbeurs en jullie shows!

  liefs Ingeborg

 39. danielle 20 juni 2013 at 08:00

  Hoi Pascale,

  Bedankt voor het helpen uitzoeken van mijn trouwjurk! Fijn dat je eerlijk advies geeft en lekker meedenkt in wat mijn smaak is en wat mooi staat! Mijn trouwdag is pas over een paar maanden, dus ik kan gelukkig nog genieten van wat voorpret tijdens de pasbeurten! Tot snel!

  Liefs Danielle

 40. larissa 20 juni 2013 at 08:00

  larissa

  Lieve Pascale en Willemijn,

  ik was al in zoveel bruidszaken geweest maar vond nergens mijn droomjurk. Totdat ik bij jullie kwam. Wat een prachtig pand, en wat een geweldige en persoonlijke service! De eerste jurk bleek achteraf direct raak te zijn! Ik voelde mij echt de bruid! En ik mocht hier uren in staan, jullie namen echt de tijd.

  Dat het voor mij anders is gelopen is al vervelend genoeg. Maar hoe jullie hiermee omgaan is echt geweldig en siert jullie zaak. Hier kunnen vele bruidswinkels een voorbeeld aannemen.

  Ik zeg zeker tot ooit en nogmaals bedankt en complimenten!

 41. ester 20 juni 2013 at 08:00

  Lieve Pascalle,

  Toen ik in december vorig jaar bij je kwam en vertelde dat ik eigenlijk geen trouwjurk zocht en ook nooit van een trouwjurk had gedroomd liet jij je niet afschrikken.

  Je begon met frisse moed en na heel veel in mijn ogen “echte” trouwjurken gaf je aan nog wel een apart jurkje te hebben….Dit is misschien iets voor je…

  Iedereen vond de jurk prachtig!!

  Fantastisch was die jurk en ik ben nog steeds blij dat ik bij ben gekomen en dat je me zo goed geholpen hebt. De jurk paste bij de locatie waar we trouwden, bij mijn leeftijd en bij de kinderen. Wat ik heel leuk vond, was dat jij ook zo enthousiast was over hoe ik eruit zag!

  Dank daarvoor!

  Ester

 42. kiki 20 juni 2013 at 07:59

  Lieve Willemijn en Pascale,

  Wat was het een waanzinnige bruiloft afgelopen zaterdag 16 juni! Een stralend zonnetje middenin Amsterdam en ontzettend veel complimenten over mijn jurk! Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor jullie deskundigheid, aandacht, service, tijd, complimenten en gezelligheid. Wat was het fijn om de jurk bij jullie uit te zoeken, te vinden, te passen en nogmaals te passen. Ik bewonder jullie persoonlijke benadering en professionele kijk op wat het beste bij een bruid past. En dan ook nog eens al die moeite die jullie hebben gedaan om mijn gedroomde sluier helemaal uit Engeland over te laten komen!

  (Foto’s volgen!)

  Heel veel dank nogmaals!

  Liefs, Kiki

 43. jolanda 20 juni 2013 at 07:59

  Lieve Pascale & Willemijn,

  Bedankt voor het zoeken van de jurk van mijn dromen! Iedereen vond hem prachtig:)! Jullie hebben me zo goed geholpen! Jullie zijn 2 schatten:)! Bedankt voor alles.

  Veel liefs Jolanda van Esch

 44. clarissa 20 juni 2013 at 07:59

  Het was perfect 10 juni mede dankzij jullie mooie bruidsjurk die als gegoten zat. Ik ben na mijn eerste bezoek nog bij andere zaken geweest, maar de service is bij jullie echt het beste, goed advies, veel tijd en ik kon met al mijn vragen terecht. Pascale en Willemijn jullie weten echt goed wat iemand staat en doen alles om de jurk ook de goede jurk te laten zijn. Super! Zodra we de foto’s van de fotograaf hebben mail ik jullie nog een mooi plaatje. Bedankt.

  Liefs Clarissa

 45. rianne 20 juni 2013 at 07:58

  Lieve Willemijn en Pascale,

  Het was een geweldige bruiloft vrijdag 31 augustus 2012. Mede dankzij jullie!! Jullie hebben een prinses van me gemaakt. Zoveel complimenten gekregen voor de prachtige jurk! Ik kon op mijn gemak de jurk uitzoeken, nog een keer komen passen en nog een keer komen passen. Jullie waren enthousiast en heel eerlijk. Dat geeft een goed gevoel. Mede daardoor was het een onvergetelijke dag!!! Zodra de foto’s klaar zijn stuur ik er een op. BEDANKT!!!!

  Groetjes Rianne

 46. marieke 20 juni 2013 at 07:58

  Marieke Hooft-Gaus

  Dag Willemijn,

  Na een wat mindere ervaring in een andere bruidswinkel kwam ik op aanraden van een vriendin bij jullie terecht. Wat een verademing. Alle tijd, heerlijke gezellige huiskamer sfeer, mooie jurken en vooral alle aandacht voor mij, mijn moeder, schoonmoeder en beste vriendin. Wat hebben we genoten van dit bezoek. Je wist gelijk al welke jurk het moest worden volgens mij. Ik moest alleen zelf nog even wennen, maar je had helemaal gelijk. Als ik wakker werd en ik mezelf in een bruidsjurk voorstelde, moest ik aan de jurk denken die ik bij jullie had gepast. Het moest hem wel zijn. De jurk was super mooi en echt een Marieke-jurk zoals vrienden en familie zouden zeggen. We hebben een geweldige dag gehad. Dank je wel voor alle goede zorgen.

  Liefs Marieke

 47. denise 20 juni 2013 at 07:58

  Hoi, Pascale en willemijn,

  Jullie zijn topmeiden!

  Ik heb DE mooiste jurk van mijn leven aan gehad op DE mooiste dag van mijn bestaan!
  En het enige wat jullie hoefden te doen was een stukje inkorten!

  GEWELDIG!!! Alle gasten waren er stil van Mijn altijd drukke neefje wist niet meer waar hij kijken moest en vond mij een prinsesje!mijn inmiddels man die nooit huilt moest om een zakboekje vragen en kon de rest van de dag alleen maar zeggen: wat ben je mooi!

  Het grootste compliment wat ik jullie kan geven!! Heel hartelijk bedankt voor een jurk waarvan ik dacht dat je alleen maar van kon dromen!!! Ik bel gauw voor dat kopje koffie!!!en voor de foto!!!

  Denise Stolk

 48. ilona 20 juni 2013 at 07:58

  Lieve Pascale en Willemijn,

  wat was iedereen verrast toen ze mijn jurk zagen het was absoluut niet was ze verwacht hadden met het rood er in. Volgens de kinderen was ik net een prinsesje en zo heb ik mij ook gevoeld die dag! Mijn man moest echt even een traantje weg pinken toen ik de deur opendeed!
  Dank jullie wel voor jullie hulp en toewijding!
  Kaartje met de foto gaat vandaag of morgen op de bus dus die zullen jullie snel ontvangen.
  Wanneer er mensen in mijn omgeving gaan trouwen zal ik jullie met een gerust hart aanbevelen!

  Liefs Ilona

 49. alise 20 juni 2013 at 07:57

  Hoi Willemijn en Pascale,
  Het was geweldig 31 augustus. Wat een mooie dag!
  Ik kijk nog elke dag naar mijn jurk en ben er nog zooo blij mee!

  Liefs, Alise

 50. inkje 20 juni 2013 at 07:57

  Inkje

  Lieve Pascale,

  10-11-12 is een geweldige dag geworden! Iedereen was verbaast over mijn jurk. Zo mooi en mijn man was emotioneel toen hij mij zag. Dat is dankzij jouw enthousiasme. Ik wist wel een beetje wat ik wilde, maar een maatwerkjurk helemaal top. Binnenkort kopje koffie met foto’s.
  thankx

november 2019
M D W D V Z Z
« mrt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930