Bruidsmode Aalsmeer

Zeker weten! Dat was jouw enthousiaste reactie toen jouw partner op een adembenemende locatie op één knie ging. Je bent in de wolken dat jullie eindelijk gaan trouwen. Je hebt zo lang gewacht op dat ene moment. En nu ben je op zoek naar bruidsmode in de buurt van Aalsmeer. Mocht je daar niet de ideale trouwjurk vinden, dan is het schitterende Haarlem een optie, op slechts 30 minuten rijden van Aalsmeer. Daar vind je een prachtige bruidsmodezaak met meer dan 15 jaar ervaring, geleid door Pascale van Beek. Zij staat klaar om je te assisteren bij het vinden van jouw droomjurk.

Verschillende merken trouwjurken

Als het gaat om bruidsmode, selecteren we enkel bruidsjurken van topkwaliteit. Voor jouw bruiloft in Aalsmeer presenteren wij de volgende merken in onze gezellige bruidswinkel:

Bij ons beschikken we over een eigen atelier, waardoor je de kans hebt om een trouwjurk volledig op maat en naar jouw wensen te laten maken. Zo vind je voor jouw bruiloft in Aalsmeer de ideale trouwjurk.

Kies voor Bruidsmode Haarlem!

Het investeren in bruidsmode bij Bruidsmode Haarlem voor jouw bruiloft in Aalsmeer is een voortreffelijk plan. Benieuwd waarom? Omdat wij…

… al trouwjurken hebben vanaf €499,- tot max € 2.499,-.
…een grote collectie trouwjurken hebben in reguliere én grote maten.
…diverse bruidsjurken binnen 10 dagen kunnen leveren.
…alles hebben op het gebied van bruidsmode.
…een persoonlijk en eerlijk advies geven.
…schitterende designer merken in huis hebben.
…een eigen atelier hebben.

Bovendien zijn we een intieme bruidsmodewinkel in de omgeving van Aalsmeer die veel waarde hecht aan een persoonlijke aanpak. Voor ons is het cruciaal dat je je op je gemak voelt tijdens de zoektocht naar jouw perfecte bruidsjurk en dat je alle tijd hebt om deze uit te kiezen.

Direct een pasafspraak maken!

Je kijkt vast vol verwachting uit naar het vinden van de perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft in Aalsmeer, nietwaar? We staan paraat om je te begeleiden bij deze bijzondere zoektocht. Maak snel een afspraak voor een pasbeurt met onze prachtige bruidsmode bij Bruidsmode Haarlem. We hebben een uitgebreide collectie van meer dan 200 trouwjurken op voorraad, waardoor we snel een bruidsjurk kunnen leveren. Als je de tijd wilt nemen, reken dan op een periode van 5 tot 9 maanden. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 10 uur, en we bieden ook avondafspraken aan. Vul het contactformulier in of bel ons op 023-5444615 voor een afspraak. Kom gerust langs bij Gedempte OudeGracht 43 in Haarlem om jouw droomjurk te vinden. Hoe geweldig is dat!

Ook vanuit o.a. Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Hoofddorp, Zandvoort en Zaandam zijn wij heel goed bereikbaar!